NaslovnicaVijestiNavijači Juventusa ne praštaju Dybali: Morao isključiti obavijesti zbog stalnih uvreda

Navijači Juventusa ne praštaju Dybali: Morao isključiti obavijesti zbog stalnih uvreda

Argentinski nogometaš Paulo Dybala bio je prisiljen isključiti obavijesti na društvenoj mreži Instagram zbog stalnih vrijeđanja od strane navijača Juventusa, pišu mediji u Italiji.

Sjajni napadač napušta Bianconere na kraju ovog mjeseca kada mu službeno istječe ugovor.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dybala je na pragu dovršetka transfera u redove najvećeg Juventusovog rivala Intera, a nesretni navijači Stare dame napali su Dybalu uvredama na Instagramu.

Zlostavljanje je postalo toliko teško da je 28-godišnjak bio prisiljen onemogućiti obavijesti u pokušaju da zanemari buku koja se stvara oko njega.

Dybala je u Juventus došao iz Palerma 2015. i bio je jako dobar tijekom sjajnog početka života u Torinu, uz puno zapanjujućih golova i senzacionalnih nastupa.

Međutim, bio je češće povrijeđen i to je kočilo njegov napredak. Iako je nekoliko igrača igralo za oba kluba, Juventusove navijače vjerojatno je najviše razbjesnila činjenica da Dybala vrši transfer direktno između dva kluba.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!