NaslovnicaVijestiNavijači Juventusa poslali poruku Mariju Mandžukiću: Evo što im je odgovorio!

Navijači Juventusa poslali poruku Mariju Mandžukiću: Evo što im je odgovorio!

Mario Mandžukić je danas dovršio svoj transfer u Milan. Nakon njegovog potpisa reagirali su i navijači Juventusa, velikog rivala Rossonera, za koje je Mandžukić igrao četiri i pol godine (2015. – 2020).

Navijači Juventusa

Na Instagramu su navijači Juventusa uz sliku Mandžukića koji slavi sa njima, poručili:

“Marione, uvijek ćeš biti u našim srcima zbog onoga što si radio, zbog svoje predanosti i posebnog odnosa koji si imao sa nama. Voljeli smo te zbog borbenosti koju si pokazivao na terenu. Voljeli smo te zbog straha koji si izazivao kod protivnika.”

“Voljeli smo te jer se nisi smijao i zbog onih rijetkih trenuraka kada si to ipak radio. Uglavnom, popis razloga je dugo, ali stvarno smo voljeli ovog igrača.”

“Međutim, on je odlučio biti igrač Milana. Mario je profesionalac i pod svaku cijenu se želio vratiti u Italiju. Ne osuđujemo ga što će igrati za našeg rivala, ali će nas boljeti da ga vidimo kao protivnika na terneu i mislimo da će to boljeti i njega.”

“Dragi Marione, želimo ti da ovih šest mjeseci u Italiji provedeš u najboljem raspoloženju, ali bez pobjeda. Ciao Marione. Tvoji navijači Juventusa.”

Mandžukić im je odgovorio: “Hvala vam na ovim prekrasnim riječima. Uvijek ću biti ponosan na njih.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!