NaslovnicaVijestiNavijači Juventusa tjeraju Allegrija, on uzvraća: Sada mi je potrebno malo odmora

Navijači Juventusa tjeraju Allegrija, on uzvraća: Sada mi je potrebno malo odmora

Juventus je imao jednu od najslabijih sezona u nedavnoj povijesti. Tim Massimiliana Allegrija zauzeo je sedmo mjesto u Seriji A, što ih je dovelo do kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Na društvenim mrežama, velika većina navijača Juventusa zahtijeva da trener Allegri ode, ali on već razmišlja o sljedećoj sezoni.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Nema pregovora oko mog odlaska jer imam još dvije godine ugovora. Stojim klubu na raspolaganju kako bih mogao napraviti program i raditi s onim što mi je stavljeno na raspolaganje, kao što sam uvijek radio. Kao i svima drugima, sada mi je potrebno malo odmora”, rekao je trener Juventusa za Sky.

Calciomercato i Tuttosport javljaju da je Igor Tudor, ukoliko Allegri napusti Juventus, glavni kandidat za preuzimanje kluba. Tudor je bivši igrač i pomoćni trener Juventusa, što mu daje prednost jer je upoznat sa sredinom, smatraju Talijani.

Tudor je bio član Juventusa kao igrač od 1998. do 2007., a zatim je od 2020. do 2021. obavljao ulogu pomoćnog trenera tadašnjem glavnom treneru Andrei Pirlu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!