NaslovnicaVijestiNavijači Lazija transparentom podržali stav katarskog veleposlanika o homoseksualizmu

Navijači Lazija transparentom podržali stav katarskog veleposlanika o homoseksualizmu

Skupina navijača Lazija objavila je transparent koji podržava katarskog veleposlanika Svjetskog prvenstva koji je rekao da je homoseksualnost mentalno oštećenje. Naime, navijači su objavili fotografiju na kojoj drže transparent ispred stadiona Olimpico uoči sinoćnje utakmice protiv Monze.

“Khalid Salman… Ultrasi Lazija su uz tebe!”, pisalo je. Salman je ovog tjedna dospio na naslovnice izjavom da je homoseksualnost mentalni poremećaj samo nekoliko dana prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Homoseksualnost je ilegalna u Kataru, zbog čega su neke zemlje upozorile svoje navijače da izbjegavaju putovanje na prvenstvo, a druge su pozvale na bojkot. Čelnici vlade osudili su te iste ultrase zbog antisemitskih povika tijekom rimskog derbija. Stoga je transparent navijača Lazija bio ironičan, kako je objašnjeno u njihovoj objavi na Instagramu. Htjeli su, kako ističu, vidjeti hoće li im ljudi više zamjeriti nego osobi koja je prvotno dala uvredljivu izjavu.

Drugi navijači Lazija kritizirali su potez Ultrasa na istoj objavi na Instagramu. Tom su prilikom izjavili da im je dosta gledanja kako Ultrasi provlače ime kluba po blatu navodeći njihovu povijest rasizma, antisemitizma, fašističkih transparenata i navijanja.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!