NaslovnicaVijestiNavijači Liverpoola bijesni na Romu pred utakmicu polufinala Lige prvaka, a evo...

Navijači Liverpoola bijesni na Romu pred utakmicu polufinala Lige prvaka, a evo i zašto!

Liverpool je još uvijek na devetom nebu nakon prošlotjedne pobjede u ukupnom rezultatu od 5-1 protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka.

Navijači Liverpoola bijesni

Redsi nisu bili favoriti za napredovanje u daljnju fazu pored sadašnjeg prvaka Premier lige, ali su upropastili sve one koji su ih već izbacili iz Lige prvaka.

Mo Salah, Alex Oxlade-Chamberlain i Sadio Mane su postigli tri gola, što je dalo Jurgen Kloppovoj ekipi vodstvo od 3-0 u prvih 30 minuta na Anfieldu, a nakon što su stali, nisu dali Cityju da postigne gol, čak ni da opucaju po golu, ali ta utakmica nije bila gotova.

Svi su mislili da će Manchester City dobiti na svom stadionu sa 3-4-5 golova razlike, ali pobjeda Liverpoola i na Etihad stadionu, sa Salahom koji je ponovo postigao gol, prije nego što je Roberto Firmino postigao pobjednički, Liverpool je uspio proći dalje.

[su_champions_league]

Liverpool sada igra protiv Rome u polufinalu, dok će se u drugoj utakmici sastati Real Madrid i Bayern Munchen.

Taj osjećaj radosti zbog prolaska dalje, okrenuo se skoro gnjevu među navijačima, budući da su postali apsolutno bijesni na svoje protivnike Romu prije nego što je utakmica uopšte i počela.

Roma je objavila da će za navijače Redsa karta na stadionu Olimpico biti 73 funte, što je apsolutno smiješno, da budemo iskreni.

Još je više frustrirajuća činjenica za navijače Liverpoola jeste da su Talijani naplatili samo 44.50 funti Chelseajevim navijačima kada su putovali na Olimpico ranije ove sezone.

[su_bonus]

Ovo nije prvi put da ekipa koristi prednost masivnog Engleskog dolaska navijača, budući da je Sevilla stavila svoje cijene na 89 funti kada su igrali protiv Manchester Uniteda u Španjoskoj.

Liverpool je ironično naplaćivao samo 54 funte kada su igrali u skupinama, a njihovi navijči su zbog toga ljuti i na Twitteru su to i pokazali.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!