NaslovnicaVijestiNavijači Liverpoola dobivaju poruke od lažnog Xabija Alonsa: Traži novac za let...

Navijači Liverpoola dobivaju poruke od lažnog Xabija Alonsa: Traži novac za let u Englesku

Na kraju sezone, Liverpool će ostati bez trenera jer je Jurgen Klopp najavio odlazak nakon devet godina. Glavna želja navijača za njegovog nasljednika je Xabi Alonso.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Na Tajlandu se pojavila neobična situacija gdje je još uvijek nepoznati prevarant iskoristio Kloppovu odluku. Naime, stvorio je lažni profil na Instagramu pod imenom Xabi Alonso i krenuo u prevaru.

Prevarant je kontaktirao navijače Liverpoola i tražio donacije od 300 bahta, što je otprilike 8 eura, tvrdeći da mu je potrebno novca za avionsku kartu do Liverpoola.

“Ja sam Xabi Alonso, bit ću sljedeći trener Liverpoola, ali treba mi novac za let do Liverpoola”, stoji u poruci napisanoj na tajlandskom jeziku. Tamošnja policija se oglasila upozoravajući navijače.

“Dragi navijači Liverpoola, smirite se. Xabi još nije postao menadžer, ali već postoji prevarant”, stoji u priopćenju policije objavljenom na Facebooku.

Vrijedi napomenuti da bivši veznjak Liverpoola i Real Madrida trenutno uspješno trenira Bayer Leverkusen te vodi momčad na vrhu Bundeslige, čime bi mogao prekinuti dugogodišnju dominaciju Bayerna koja traje 11 godina.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!