NaslovnicaVijestiNavijači Liverpoola imenovali igrača kojeg žele da klub dovede ovog ljeta!

Navijači Liverpoola imenovali igrača kojeg žele da klub dovede ovog ljeta!

Navijači Liverpoola glasali su o tome koga bi voljeli vidjeti da klub potpiše ovog ljeta, a to nije veznjak Atletico Madrida Saul Niguez.

Liverpool
Klopp

Do sada je ovo ljeto bilo relativno mirno za Liverpool, s tim da se samo Ibrahima Konate pridružio klubu iz RB Leipziga kako bi dodao pokriće u obrani.

Prošla sezona nije bila baš dobra za momčad Jurgena Kloppa, jer nisu uspjeli obraniti naslov Premier ligi.

Navijači će se nadati dodatnom pojačanju, posebno s obzirom da Klopp nije zamijenio Georginija Wijnalduma, nakon što je Nizozemac otišao u PSG kada mu je na Anfieldu istekao ugovor.

Klub je u velikoj mjeri povezan sa zvijezdom Atletica Saulom, koji je prošle sezone, među nekoliko veznjaka, pao u nemilost Diega Simeonea.

Prema anketi koju je vodio Sporting Index, navijači Redsa željeli bi vidjeti transfer veznjaka Leicester Cityja Yourija Tielemansa u Liverpool.

37% navijača je glasalo za belgijskog veznjaka, koji je u prošlosezonskom finalu FA kupa protiv Chelseaja postigao pobjednički pogodak.

Saul je drugi na listi, a španjolski veznjak, koji nije bio dio momčadi na Europskom prvenstvu, dobio je 30% glasova.

Ovaj 26-godišnjak također je povezivan s odlaskom u Manchester United nedavno, ali veze s Barcelonom su mnogo jače.

Prema izvješćima, Barca je zainteresirana zamijeniti ga za Antoinea Griezmanna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!