NaslovnicaVijestiNavijači mogu da odahnu, Liverpool konačno dovodi stopera?!

Navijači mogu da odahnu, Liverpool konačno dovodi stopera?!

Navijači Redsa sa nestrpljenjem očekuju predstojeći prijelazni rok, pošto kako stvari stoje, Liverpool konačno dovodi stopera, koji je još ljetos trebalo da stigne na Anfield.

Pred ljetni prijelazni rok je Jürgen Klopp predao upravi listu s tri imena – Naby Keita, Mohamed Salah i Virgil Van Dijk. Dva transfer su realizirana, Keita iz Leipziga stiže na ljeto 2018. godine, Salah je vjerojatno najbolji igrač Premier lige trenutno, dok goruća pozicija stopera nije riješena.

Navodno je već sve bilo dogovoreno s defanzivcem Southamptona, ali su se “sveci” naljutili kada su čuli da je karizmatični Nijemac prije završetka prošle sezone obavio razgovore s Van Dijkom i tako prekršio prvotni dogovor.

[su_premierleague]

Bilo je prijetnji uključivanja FIFA-e, postojala je opasnost od zabrane transfera, pa je Liverpool odustao.

Međutim, prema engleskim medijima, došlo je do prekretnice. Suradnja dvaju klubova ponovno je uspostavljena i Van Dijk bi trebalo da stigne u siječnju, ali će Redsi morati da spreme oko 70 milijuna eura. Mada, imajući u vidu nedostatke u obrani, jasno je da im stoper neophodan.

A, u Southamptonu su shvatili da zadržavanje igrača koji kako kažu “glavom nije u klubu” ne donosi ništa dobro ni jednoj strani, pa se Virgil tako u jučerašnjem meču sa Huddersfieldom (1:1) našao na tribinama.

[su_cashout]

“Mnogo je nagađanja oko njega. Odluku o slanju na tribine sam dionio u interesu tima. Moja je odgovornost odabrati 11 najboljih, a što se tiče njegove budućnosti, sačekaćemo”, rekao je trener Southampton Mauricio Pellegrino.

Nizozemac je već rekao da ove godine želi na Anfield, ostaje samo da se klubovi dogovore. Ukoliko do transfera zaista dođe, biće to pravi praznični poklon za navijače.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!