NaslovnicaVijestiNavijači Napolija ostali u čudu kada su vidjeli što je njihov klub...

Navijači Napolija ostali u čudu kada su vidjeli što je njihov klub objavio na Twitteru o utakmici između Atalante i Intera!

Navijači Napolija ostali u čudu nakon što je klupski službeni Twitter račun objavio bizarnu poruku dvojici njihovih rivala iz Serije A. Četvrtoplasirana Atalanta je na stadionu Gewiss u Bergamu u nedelju odigrala remi bez golova protiv Intera, a nakon utakmice Napoli je preko Twitter računa poslao čestitku objema momčadima.

“Klub želi čestitati Atalanti i Interu na zabavnoj i prilično napetoj nogometnoj utakmici”, stoji u objavi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Napoli je trenutno treći na tabeli, sedam bodova iza Intera i jedan ispred Atalante, a navijači su nagađali da je poruka trebala biti sarkastična – pri čemu je remi odgovarao momčadi Luciana Spallettija.

Međutim, drugi vjeruju da je klub iz Napolija pokušao kopirati Veneziju, koja je poslala čestitke svojim protivnicima nakon utakmica ove sezone.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!