NaslovnicaVijestiNavijači ne mogu da vjeruju: Pogledajte koji je broj Radamel Falcao uzeo...

Navijači ne mogu da vjeruju: Pogledajte koji je broj Radamel Falcao uzeo u novom klubu!

Radamel Falcao je postao najnoviji nogometaš koji je odabrao broj dresa koji, povijesno gledano, ne pripada napadaču – a njegova odluka je zasmetala nogometnim fanovima diljem svijeta.

Ranije ovog mjeseca objavljeno je da bivši napadač Porta, Atletico Madrida i Monaca službeno završio svoj transfer u momčad La Lige Rayo Vallecano nakon što mu je raskinut ugovor u Galatasarayu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovaj 35-godišnjak, koji je također uživao na posudbama u Manchester Unitedu i Chelseaju, nosit će dres sa brojem tri tijekom nove sezone, gdje se prvi put vraća u španjolski nogomet od 2013. godine.

Mnogi su, naravno, bili oduševljeni što se El Tigre vratio u La Ligu nakon što je briljirao dok je igrao u Atletico Madridu, gdje je postigao 70 golova u 91 utakmici između 2011. i 2013. godine.

No, njegov neobičan izbor broja dresa u novom klubu nije naišao na dobre komentare.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!