NaslovnicaVijestiNavijači ne štede: Englezi i Brazilci odlaskom u Katar potrošit će astronomske...

Navijači ne štede: Englezi i Brazilci odlaskom u Katar potrošit će astronomske cifre

The Punters Page proveo je istraživanje o tome koliko će navijačima iz pojedinih zemalja biti potrebno da prate svoju reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Kataru koje počinje u studenom.

Englezi su se najviše fokusirali na svoju reprezentaciju kojoj se predviđa da će daleko dogurati na nadolazećem Svjetskom prvenstvu. Studija tvrdi da bi Englezi mogli potrošiti nevjerojatnih 23 tisuće eura prateći svoju reprezentaciju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Očekuje se veliki broj engleskih navijača, a ova država je u nekoliko navrata upozorila navijače na rigorozne zakone u ovoj azijskoj zemlji koji bi neke od njih mogli stajati i doživotnog zatvora. Osim toga, svakom od njih pojedinačno trebat će oko 23 tisuće eura ako njihova reprezentacija dođe do završnice, što se očekuje.

Cijene uključuju letove, noćenja u hotelima, prosječnu dnevnu potrošnju obožavatelja, hranu i piće. Pod pretpostavkom da Engleska dođe do polufinala turnira, svaki njihov navijač potrošit će 23 tisuće eura.

Najskuplje će ovu turneju platiti navijači iz Brazila. Prvi su favoriti i dođu li do finala Svjetskog prvenstva njihovi će navijači potrošiti nevjerojatnih 30 tisuća eura.

Najjeftinije bi trebali proći navijači iz Australije, čija bi turneja u Kataru koštala oko 10 tisuća eura. Ipak, sve ovisi o rezultatu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!