NaslovnicaVijestiNAVIJAČI NEZADOVOLJNI: Evo tko je izabran za novog kapitena Arsenala!

NAVIJAČI NEZADOVOLJNI: Evo tko je izabran za novog kapitena Arsenala!

Kako su danas izvijestili engleski mediji, veznjak Arsenala Granit Xhaka izabran je za novog stalnog kapitena londonskog kluba. Trener ‘Topnika’ Unai Emery je već duže vrijeme bio u potrazi za novim kapitenom, nakon što je Laurent Koscielny napustio klub.

Xhaka novi kapiten Arsenala

Glavni favoriti za preuzimanje trake bili su Hector Bellerin, Pierre-Emerick Aubameyang i Alexandre Lacazette, zajedno sa Xhakom, koji je na kraju i slavio u ovoj utrci.

Vijest je danas objavio novinar BBC-a David Ornstein, koji je na svom službenom twitter profilu napisao: “Trener Arsenala Unai Emery je imenovao Granita Xhaku novim stalnim kapitenom kluba. On je ovu odluku saopštio igračima jutros na treningu, pred gostovanje u ponedjeljak kod Manchester Uniteda na Old Traffordu.”

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Španjolski stručnjak još uvijek nije odlučio tko će biti Xhakin zamjenik, ali se špekuliše kako će se mijenjati Lacazette i Aubameyang. Ova vijest o Xhakinom imenovanju novim kapitenom je poprilično razočarala navijače Arsenala, koji u posljednje vrijeme sve češće kritiziraju njegove nastupe i nezalaganje na terenu.

27-godišnjak trenutno igra svoju četvrtu sezonu u klubu, nakon što je stigao iz Borussije Monchengladbach 2016. godine. Za to vrijeme ukupno je u dresu ‘Topnika’ skupio 139 nastupa i pritom postigao 11 golova.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!