NaslovnicaVijestiNAVIJAČI ODUŠEVLJENI: Unai Emery u Arsenal dovodi sjajnog reprezentativca Argentine za samo...

NAVIJAČI ODUŠEVLJENI: Unai Emery u Arsenal dovodi sjajnog reprezentativca Argentine za samo 15 miliona eura!

Navijače Arsenala očekuje uzbudljiv prelazni rok nakon što je u klub stigao novi trener Unai Emery, koji je na Emirates već doveo dva nova pojačanja.

Emery dovodi Banegu u Arsenal

Otkako je stigao na klupu londonskog kluba, španjolski stručnjak je već doveo dva nova pojačanja u obrani, a u pitanju su desni bek Juventusa Stephan Lichtsteiner, koji je stigao besplatno, te novi golman Bernd Leno, koji je došao iz Bayer Leverkusena za cifru od 25 miliona eura.

[su_bet365_100bonus]

Ipak, u narednih nekoliko dana očekuje se dolazak još nekoliko igrača. Prema pisanju talijanskih medija, veznjak Sampdorije i reprezentativac Urugvaja Lucas Torreira trebao bi stići za cifru od oko 30 miliona eura. On je nedavno dao zanimljiv intervjuu, u kojem je rekao: “Ne znam što se dešava, trenutno mi je najvažnija reprezentacija i naš nastup na Svjetskom prvenstvu. Znam da je Arsenal dobar klub, jedan od najvećih na svijetu, ali u ovom trenutku sam fokusiran na nastupe u reprezentaciji.”

Pored toga, danas su španjolski mediji objavili informaciju kako je Emery pažnju usmjerio na još jednog veznjaka, a riječ je o njegovom bivšem igraču i reprezentativcu Argentine Everu Banegi, za kojeg se već sprema ponuda od oko 15 miliona eura. Navijači Arsenala ovu vijest su dočekali sa oduševljenjem, pogotovo zbog činjenice da bi mogao doći za tako nisku cifru. Emery i Banega su zajedno surađivali u Sevilli tokom dvije sezone, 2014/15, te 2015/16, nakon kojih su obojica napustili Ramon Sanchez Pizjuan stadion.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!