NaslovnicaVijestiNavijači PSG-a Paulu Pogbi dali do znanja da ga ne žele u...

Navijači PSG-a Paulu Pogbi dali do znanja da ga ne žele u klubu! Postavili transparente ispred stadiona!

Potencijalni prelazak Paula Pogbe u PSG nije dobro prošao u Parizu, a navijači su mu postavili transparente koji su mu govorili da ne dolazi u klub.

Pogbino vrijeme u Manchester United bi moglo biti pred kraju ovog ljeta. Veznjaku ugovor istječe na kraju nadolazeće sezone i prema izvještajima, nije voljan potpisati novi ugovor.

Ako francuski internacionalac ne produži ugovor na Old Traffordu, United ga želi prodati ovog ljeta, jer bi ga mogli izgubiti besplatno na kraju sljedeće sezone.

PSG je zainteresiran i navodno je spreman ponuditi 50 milijuna funti za 28-godišnjaka, za kojeg se vjruje da je otvoren za transer, međutim, očigledno je da ga njihovi navijači ne žele u klubu.

Natpis ispred klupskog stadiona Parka Prinčeva, postavljen je od strane nekih navijača i glasi “Pogba, trebaš slušati majku, ona te ne želi ovdje. Ni mi!”

Drugi transparent s istom porukom postavljen je ispred klupskog trening centra u Saint-Germain en Layeu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!