NaslovnicaVijestiNavijači Real Madrida dočekali Modrića nakon utakmice sa Barcelonom: Rekli su mu...

Navijači Real Madrida dočekali Modrića nakon utakmice sa Barcelonom: Rekli su mu samo jednu riječ

Real Madrid je ostvario pobjedu od 3:2 nad Barcelonom u El Clasicu, što je gotovo osiguralo titulu prvaka Španjolske. Hrvatski nogometaš Luka Modrić prvi je put predvodio Real kao kapetan u El Clasicu. Ovo je bila njegova 15. utakmica kao kapetana Real Madrida od kada se pridružio klubu prije 12 godina, te ukupno 36. derbi s Barcelonom.

Još uvijek nije jasno hoće li hrvatski veznjak ostati u Realu i u sljedećoj sezoni. Ovo ljeto mu istječe ugovor, a poznato je da su stigle brojne ponude iz različitih dijelova svijeta.

U svojim redovima ga žele vidjeti Al Nassr, Inter Miami i Dinamo, ali čini se da on preferira ostati u Madridu. A to priželjkuju i brojni navijači Reala koji su ga nakon pobjede u derbiju dočekali pred stadionom.

Španjolski mediji izvještavaju da je nakon derbija došlo do ludnice izvan Santiaga Bernabeua, a kada je Modrić napustio stadion, navijači su mu počeli uzvikivati da ostane u Realu. Modrić je protiv Barcelone imao 79 dodira s loptom, postigao je 89% uspješnosti dodavanja, napravio je jedno ključno dodavanje, pet od pet uspješnih dugih lopti, stvorio je jednu veliku priliku, uputio dva udarca na gol te izgubio posjed samo 12 puta tijekom utakmice.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!