NaslovnicaVijestiNAVIJAČI REAL MADRIDA IZGLASALI: Evo koga žele kao zamjenu za Cristiana Ronalda!

NAVIJAČI REAL MADRIDA IZGLASALI: Evo koga žele kao zamjenu za Cristiana Ronalda!

Prema svemu sudeći, odlazak Cristiana Ronalda iz Real Madrida ovog ljeta je neizbježan nakon navodne svađe sa upravom kluba.

Navijači Real Madrida žele Mbappea

Brojni španjolski i talijanski mediji su u posljednjih nekoliko dana objavili vijest kako je Juventus za njega poslao ponudu u vrijednosti od 100 miliona eura, koliko za Portugalca traže u ‘kraljevskom’ klubu.

[su_xbet_ruscro]

Vjerovatnoća da će napustiti Madrid je tolika da su već počele špekulacije oko toga tko bi ga trebao zamijeniti. Naime, madridske novine AS su na svojoj službenoj stranici postavile pitanje posjetiteljima da izaberu tko bi trebao zamijeniti 33-godišnjaka, a oni su mogli izabrati između Neymara i Kyliana Mbappea.

Obojica su trenutno u Rusiji sa reprezentacijama na Svjetskom prvenstvu, te bi se mogli suočiti u polufinalu natjecanja ukoliko Francuska i Brazil pobijede svoje protivnike danas u četvrtfinalu. Ubjedljivu pobjedu u glasanju odnio je Mbappe koji je dobio čak 89,5 posto glasova, dok je Neymar dobio samo 10,5 posto. Ukupno je glasalo više od 182,000 navijača, od čega se njih 160,000 odlučilo za Francuza. Mbappe je prošle sezone u ukupno 46 nastupa u svim takmičenjima za Paris Saint-Germain postigao 21 gol i podijelio 16 asistencija, dok je s druge strane Neymar odigrao 30 utakmica, te postigao 28 golova i podijelio 16 asistencija.

[su_bingo]

S izborom navijača se slaže i bivši igrač Real Madrida Jorge Valdano, koji je prije nekoliko dana poručio svom bivšem klubu da pokuša dovesti 19-godišnjaka, a ne Neymara.

Naime, on je u intervjuu za Onda Cero rekao: “Neymar bi se isplatio i marketinški i u nogometnom smislu. Mislim da je Real Madrid zainteresovan za njega, ali bilo bi gotovo nemoguće dovesti igrača poput njega. Preferirao bih kada bi pokušali dovesti Mbappea. On bi bio dugoročna investicija jer je šest godina mlađi, a već je na vrhunskom nivou. Postiže dosta golova, igra napadački nogomet i odredit će naredno desetljeće nogometa. Podsjeća me na Ronalda Nazarija, a također vjerujem i da je dobra osoba.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!