NaslovnicaVijestiNAVIJAČI REAL MADRIDA IZGLASALI: Evo koje pojačanje žele na kraju sezone!

NAVIJAČI REAL MADRIDA IZGLASALI: Evo koje pojačanje žele na kraju sezone!

Zinedine Zidane se vratio u dosta drugačiji Real Madrid u poređenju s onim koji je napustio na kraju prošle sezone. Nakon što je odveo Los Blancose do tri uzastopne titule Lige prvaka, bivši francuski reprezentativac je odlučio otići sa Santiago Bernabeua.

Navijači Real Madrida žele Mbappea

Od tada je sve krenulo po zlu za ‘kraljevski’ klub. Prvo je Julen Lopetegui, koji ga je zamijenio, dobio otkaz nakon nešto više od četiri mjeseca, da bi Santiago Solari također dobio otkaz.

Predsjednik Florentino Perez je po svemu sudeći shvatio kako njegov klub plaća cijenu za jako loš ljetni prelazni rok u kojem nisu doveli dostojnu zamjenu za Cristiana Ronalda. Mnogi izvori bliski klubu su otkrili kako je glavni razlog Zidaneovog povratka taj što će imati ogroman novac za nova pojačanja u sljedećem ljetnom prelaznom roku.

Madridske novine Marca su provele anketu u kojoj su pitale navijače kojeg igrača žele, a glasalo je njih preko 200,000. Apsolutni pobjednik je Kylian Mbappe, koji je osvojio čak 79 posto glasova, dok ostale opcije, Neymar i Harry Kane, nisu uspjeli osvojiti ni deset posto glasova.

Eden Hazard je slavio u glasanju za playmakera, pobijedivši tako Christiana Erikesna. Kad su u pitanju veznjaci, tu je slavio Paul Pogba. Na lijevom beku je slavio Marcos Alonso, ispred Davida Alabe. Naravno, šanse da svi oni dođu u isto vrijeme su nikakve, a po svemu sudeći očekuje se dolazak barem dvojice od navedenih.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!