NaslovnicaVijestiNAVIJAČI REAL MADRIDA IZGLASALI: Evo koju četvoricu igrača ne žele vidjeti na...

NAVIJAČI REAL MADRIDA IZGLASALI: Evo koju četvoricu igrača ne žele vidjeti na terenu protiv Barcelone!

U svlačionici Real Madrida trenutno vlada jako negativna atmosfera, s obzirom da su Los Blancosi u jako lošoj formi od početka nove sezone.

Navijači kritikovali četiri zvijezde Real Madrida

Prije utakmica Lige prvaka ovog tjedna, pojavile su se brojne špekulacije u španjolskim medijima kako će trener ‘kraljevskog’ kluba Julen Lopetegui dobiti otkaz, a već se počelo i pisati o mogućim zamjenama.

[su_bet365_koeficijenti]

Njegov tim je u jako lošoj formi u posljednje vrijeme, izgubili su protiv Levantea, CSKA Moskve, Alavesa i Seville, te odigrali neriješeno u gradskom derbiju protiv Atletico Madrida. Pet utakmica bez pobjede bi bilo zabrinjavajuće za bilo koji veći klub, a to je nešto što predstavlja veliku krizu kada je u pitanju klub poput Real Madrida.

Ipak, oni su jučer prekinuli taj negativan niz pobijedivši Viktoriju Plzen na Santiago Bernabeuu rezultatom 2-1 u okviru trećeg kola grupne faze Lige prvaka. Ipak, ta pobjeda teško da će zadovoljiti navijače Real Madrida, s obzirom da je njihov tim i sinoć pokazao brojne slabosti i probleme s kojima se suočavaju od početka sezone. Keylor Navas je bio primoran spašavati njihov tim nekoliko puta, a da stvar bude još gora, pred njima je sada susret protiv najvećeg rivala Barcelone, koji se igra u nedjelju.

Navijači su pokazali nezadovoljstvo nekolicinom zvijezda kluba u glasanju na službenoj stranici madridskih novina Marca, gdje su imali mogućnost da pohvale ili kritikuju sinoćnji nastup svojih igrača. Četiri igrača su dobila zabrinjavajuć broj kritika, a riječ je o Marcu Asensiju (244), Garethu Baleu (276), Marianu Diazu (225) i Iscu (256). Veliki broj kritika također je dobio i Sergio Ramos, ali također i veliki broj pohvala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!