NaslovnicaVijestiNavijači se pitaju samo jedno: Zašto napadač Reala ovo nije pogodio?

Navijači se pitaju samo jedno: Zašto napadač Reala ovo nije pogodio?

Real Madrid je ostvario važnu pobjedu na gostovanju kod Cadiza s rezultatom 3:0 u 14. kolu La Lige, no neobična greška Joselua spriječila je momčad da postigne još uvjerljiviji rezultat. Unatoč tome, Madridci su dominirali na terenu i zasluženo upisali nova tri boda.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Real je stigao do prednosti od 1:0 zahvaljujući golu Rodryga u 14. minuti, dok je isti Brazilac u 53. minuti izvršio nesebičnu asistenciju Joselu, koji je imao lak zadatak poslati loptu u praznu mrežu.

Unatoč prilici da pošalje loptu u gol, iskusni 33-godišnji napadač nije donio odluku da to učini, ostavljajući Rodryga u iznenađenju, a isto su osjećali i svi navijači Reala. Pregled snimke ukazuje da je možda bio u ofsajdu, no bez obzira na to, Joselu je bilo potrebno poslati loptu u mrežu, nakon čega bi slijedila odluka iz VAR sobe.

Na sreću Reala, taj promašaj nije imao ozbiljne posljedice. U svega 64. minuti, Rodrygo je, zahvaljujući asistenciji Modrića, postigao drugi gol za vodstvo od 2:0, a konačnih 3:0 utvrdio je Jude Bellingham u 74. minuti na asistenciju Rodryga. Ovom pobjedom Real se ponovno popeo na prvo mjesto tablice La Lige.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!