NaslovnicaVijestiNavijači skandirali "Messi, Messi..." Ronaldo im nije ostao dužan

Navijači skandirali “Messi, Messi…” Ronaldo im nije ostao dužan

Sinoć je Cristiano Ronaldo igrao utakmicu osmine finala saudijskog Kupa kralja s Al Nassrom protiv Al Ettifaqa, a navijači s tribina su ga provocirali.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Riječ je o navijačima suparničkog kluba Al Ettifaq, koji su nekoliko puta uzvikivali ime Lionela Messija koji je osvojio Zlatnu loptu osmi put u svojoj uspješnoj karijeri.

S tribina se čulo skandiranje “Messi, Messi…”, na što je Cristiano Ronaldo odgovorio pokazujući prstom na usne, jasno signalizirajući navijačima da utišaju. Ronaldo se najprije nasmijao na te povike, ali je potom počeo gestikulirati prema publici.

Al Nassr je u ovoj utakmici slavio s minimalnih 1:0 nakon produžetaka, a u četvrtfinale Kupa kralja odveo ih je Sadio Mane koji je jedini pogodak na utakmici postigao u 107. minuti.

Najnovije vijesti

Leicester City se vraća u Premier ligu

0
Nogometaši Leicester Cityja su se vratili u Englesku Premier ligu nakon poraza svog konkurenta Leeds Uniteda u Londonu kod Queens Park Rangersa (0:4). Sa 94...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!