NaslovnicaVijestiNavijači su nakon ovoga uvjereni da je Ajax klonirao Matthijsa de Ligta!

Navijači su nakon ovoga uvjereni da je Ajax klonirao Matthijsa de Ligta!

Navijači misle da je Ajax klonirao Matthijsa de Ligta nakon što su sinoć vidjeli kako Perr Schuurs igra za momčad iz Amsterdama protiv Liverpoola.

Navijači su nakon

Nakon što se bivši branič De Ligt pridružio Juventusu u transferu vrijednom 67.5 milijuna funti, Ajax se suzdržao od trošenja velikog novca na njegovu zamjenu, jer su imali mladog perspektivnog igrača koji je čekao na priliku.

Schurrs je samo tri mjeseca mlađi od De Ligta, ali nakon što nije mogao dobiti priliku pored njega, njegov odlazak se pokazao kao blagoslov za bivšeg igrača Fortune Sittard.

Ajax ima tako nevjerojatnu akademiju, da kad izgube generacijskog talenta poput De Ligta, iz redova izađe još jedan igrač.

Schuurs, koji izgledom i stasom podsjeća na svog kolegu Nizozemca, u osnovi je isti igrač kao i već sada obrambeni igrač Juventusa.

Snažan, ima liderske kvalitete i izvrsno čita igru, 21-godišnjak je bio impresivan na Anfieldu u 5. kolu grupne faze Lige prvaka.

Bio je jako povezan sa prvacima Premier lige i sada je još više povećao svoju reputaciju sa sjajnim nastupom. Mnogi navijači su se složili da su on i De Ligt ista osoba.

Schuurs je postao ključni igrač Ajaxa, upisavši 17 nastupa u svim natjecanjima.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!