NaslovnicaVijestiNAVIJAČI TOTTENHAMA RAZOČARANI: Uvjereni kako jedna od najvećih zvijezda odlazi iz kluba!

NAVIJAČI TOTTENHAMA RAZOČARANI: Uvjereni kako jedna od najvećih zvijezda odlazi iz kluba!

Navijači Tottenham Hotspura uvjereni su kako će jedna od najvećih zvijezda njihovog kluba Christian Eriksen otići do kraja prelaznog roka, s obzirom da se nije našao u početnih 11 na utakmici prvog kola Premier lige protiv Aston Ville.

Eriksen napušta Tottenham Hotspur

Iako su Spursi na kraju slavili rezultatom 3-1, te tako upisali prvu pobjedu u novoj sezoni, Pochettino je na klupi odlučio ostaviti Eriksena, kojeg je u igru uveo 30 minuta prije kraja utakmice.

Danski reprezentativac je već početkom prelaznog roka priznao kako bi mogao napustiti klub, izjavivši: “Smatram kako sam u fazi karijere u kojoj bih želio isprobati nešto novo. Poštujem sve što se događa u Tottenhamu i ne bi bilo loše ostati, ali volio bih probati nešto novo. Nadam se da će se nešto odlučiti ovog ljeta, to mi je plan. U nogometu nikad ne znate što će se dogoditi.”

Ukoliko zaista bude odlazio, Eriksen zasigurno neće otići u drugi klub iz Premier lige, iako se povezivao sa mogućim odlaskom u Manchester United, jer je za klubove sa otoka završen prelazni rok. Međutim, ostali europski velikani i dalje imaju priliku dovesti sjajnog veznjaka u narednih nekoliko tjedana, te ostaje da vidimo što će se s njim dogoditi.

On je početkom juna nagovijestio kako bi volio otići u redove Real Madrida. Tom prilikom je rekao: “Real Madrid bi bio stepenica više, ali potrebno je da oni kontaktiraju Tottenham i poruče kako me žele dovesti. To nisu učinili koliko ja znam.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!