NaslovnicaVijestiNavijači tvrde da je Villarreal oštećen protiv LiVARpoola. Da li je Sadio...

Navijači tvrde da je Villarreal oštećen protiv LiVARpoola. Da li je Sadio Mane bio u ofsajdu?

Navijači su Redse nazavali LiVARpool nakon što je Sadio Mane zabio gol protiv Villarreala uprkos tome što je možda bio u ofsajdu. Nakon što je bilo dosta frustracija u prvom poluvremenu protiv momčadi Unaija Emeryja, Liverpool je postigao dva gola u dva minuta početkom drugog poluvremena.

No, prvi gol je postignut u 53. minuti kada se lopta odbila od Pervisa Estupinana nakon ubačaja Jordana Hendersona sa desne strane. Zatim je 1-0 preraslo u 2-0 gotovo odmah nakon prvog gola, kada je Mane na asistenciju Mohameda Salaha udvostručio vodstvo Liveproola, međutim, navijači tvrde da je ovo bio ofsajd. Procijenite sami.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!