NaslovnicaVijestiNavijači Uniteda ostali razočarani: Saul Niguez objavio ime novog kluba!

Navijači Uniteda ostali razočarani: Saul Niguez objavio ime novog kluba!

Brojni navijači Manchester Uniteda su danas ostali razočarani, jer je zvijezda Atletico Madrida Saul Niguez najavio svoj novi klub.

Navijači Uniteda

Prije nekoliko dana španjolski internacionalac, kojeg AS u posljednje vrijeme povezuje sa Manchester Unitedom, zadirkivao je navijače na Twitteru rekavši da će objaviti novi klub.

Kao što smo tada izvijestili, mnogi navijači Uniteda su shvatili da to znači da će nagovijestiti prelazak na Old Trafford, što je učinilo da izgledaju glupo nakon njegove objave.

Društveni mediji često mogu dati tragove o transferima ovih dana, ali male su vjerojatnoće da bi veliko ime poput Saula odjednom objavio ime svog ‘novog’ kluba, unatoč gore spomenutim vezama sa Unitedom.

Saul je danas objavio da je njegov novi klub ustvari društveni klub ‘Club Costa City’ u njegovom rodnom gradu Elcheu, u partnerstvu sa njegovim bratom.

Ne iznenađuje da mnogi navijači Uniteda nisu dobro prihvatili ovu vijest, jer bi on bez sumnje bio kvalitetno pojačanje u njihovom veznom redu, kao partner ili zamjena za Paul Pogbu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!