NaslovnicaVijestiNavijači zgroženi cijenama hrane i pića u Kataru: Skroman burger i malo...

Navijači zgroženi cijenama hrane i pića u Kataru: Skroman burger i malo pivo više od 30 eura, grčka salata 10 eura

Nakon što su prvi navijači počeli okupirati Katar uoči Svjetskog prvenstva, na društvenim mrežama objavljuju se prvi dojmovi, uključujući i one vezane uz cijene hrane. Katar je oduvijek bio označen kao destinacija za one dubljeg džepa. No, organizacija Svjetskog nogometnog prvenstva idealna je prilika za dodatnu zaradu za sve u ovoj zemlji, pa tako i za ugostitelje.

Navijači su odmah po dolasku u Katar shvatili koliko je skupa hrana, čak i za one koji dolaze iz prilično bogatih zemalja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tako se na specijaliziranim stranicama koje se bave cijenama hrane na sportskim stadionima diljem svijeta pojavljuju informacije o skupim jelima i pićima u Kataru za vrijeme najvećeg nogometnog festivala.

Posebnu pozornost privlači cijena hamburgera skromne veličine i upitne kvalitete koji se poslužuje s točenim pivom. Riječ je o službenoj navijačkoj zoni u kojoj je dopuštena konzumacija alkohola unatoč strogim zakonima u Kataru.

Cijena tog hamburgera i male čaše točenog piva je nevjerovatnih 107 katarskih rijala, odnosno 31 euro.

Ova mala porcija grčke salate sa samo jednom vidljivom kockicom sira stoji 38 riala, odnosno 10 eura.

Čaša piva košta 14 eura i može se poslužiti samo osobama starijim od 21 godine. Morat će pokazati dokument koji to potvrđuje i piti će samo na određenim lokacijama, fan zoni te hotelskim restoranima i barovima. Zabranjeno je posluživanje i unošenje alkohola na stadione.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!