NaslovnicaVijestiNAVIJAČIMA LIVERPOOLA LAKNULO: Evo što je Jurgen Klopp rekao nakon što je...

NAVIJAČIMA LIVERPOOLA LAKNULO: Evo što je Jurgen Klopp rekao nakon što je Coutinho otišao

Jurgen Klopp je smirio strahove navijača Liverpoola nakon što je Coutinho završio svoj veliki transfer u Barcelonu. Britanski transfer rekord je razbijen brazilčevim odlaskom u Kataloniju za 145 milijuna funti ovog mjeseca, a rezultat je bio mješavina uzbuđenja sa strahom na Anfieldu.

NAVIJAČIMA LIVERPOOLA

Uzbuđenje je bilo jasno među navijačima, jer su se glasine širile poput požara zbog potencijalnih zamjena.

Thomas Lemar, igrač kojeg je Liverpool prilično otvoreno jurio pri završetku ljetnog prijelaznog roka, bio je dio velikog uspjeha Monaca prošle sezone i izgleda da će oni ponovo početi da ga jure.

Glasine o Riyad Mahrezu i njegovom prelasku iz Leicestera su se pojavile čim se saznalo da Coutinho sigurno odlazi, iako je možda šanse smanjene od strane kluba.

Možda je jedini transfer kojem se trebaju nadati rani dolazak Naby Keite iz RB Leipziga. Dogovor je već na mjestu kako bi se na kraju preselio na Anfield, ali Liverpool se nada da će Nijemci sa istoka potaknuti transfer malo ranije, no Redsi će morati platiti nešto više novca ukoliko žele da se to desi.

[su_watch_live_football]

Keita je bio jedan od dva igrača koje je Liverpool proganjao cijelo ljet – drugog su potpisali, a on je bio Virgil van Dijk.

Ova dva igrača su sada najskuplja pojačanja Liverpoola koje su ikada doveli – ali tu leži briga mnogih navijača.

Redsi nikada nisu potrošili kao što su to učinili 2017. godine i to je dovelo do prijedloga da je možda novac za transfere potrošen, ali Klopp tvrdi da je ekipa dobila sav novac od transfera Coutinha u Barcelonu.

Van Dijkova i Keitova naknada se poklapa sa onom koju su dobili od Barcelone za Coutinha i možemo razumjeti brigu navijača Liverpoola, no Klopp je to opovrgnuo.

“Dobit ćemo sav novac”, rekao je Klopp. “Uvijek, otkako sam ovdje, dobijamo sav novac od transfera i više ako nam je potrebno.”

“Otkako sam došao, nitko mi nije rekoao ‘nema šanse’. Razgovaramo o godinama, cijeni, svemu. Sve je dobro.”

“Do sada smo dobili sve igrače koje smo željeli. Ako je netko želio da ima druge igrače, onda je to moja krivica.”

“Znate da nisam menadžer koji odlazi vlasnicima i broji novac i kaže: ‘Pogledaj, to je ono što imamo, to je ono što smo potrošili, sada nam je to potrebno.'”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Vlasnici su na mojoj strani. Nije da kažu ‘Kupovali ste, imate sada ove igrače i više ne možete kupovati.’ Sve je uredu. Nemamo probleme sa novcem u ovom klubu.”

Jurgen Kloppove riječi će umiriti navijače Liverpoola i sada su svjesni da je Nijemac u potrazi za zamjenom, no upozorio je da ta zamjena možda neće stići u siječnju.

“Jedan igrač je otišao i to nije baš super, ali to uopće nije pravi problem”, rekao je Klopp.

“Dovest ćemo druge igrače, to je sigurno. Da li ćemo to uraditi ovog mjeseca, nisam siguran, vidjet ćemo.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!