NaslovnicaVijestiNDOMBELE PRIZNAO: Evo u kojem klubu iz Premier lige bi želio nastaviti...

NDOMBELE PRIZNAO: Evo u kojem klubu iz Premier lige bi želio nastaviti karijeru!

Jedan od najboljih veznjaka u francuskom prvenstvu, Lyonov Tanguy Ndombele dao je zanimljiv intervju u kojem je komentarisao interes klubova iz Premier lige za njega.

Ndombele želi u Tottenham

Navodno, za njega su zainteresirani Manchester United, koji je u potrazi za zamjenom za Andera Herreru, koji će otići sa Old Trafforda nakon isteka ugovora ovog ljeta, te Tottenham Hotspur, čiji playmaker Christian Eriksen je nedavno priznao kako bi mogao napustiti klub.

‘Crveni vragovi’ se također boje kako bi mogli izgubiti Paula Pogbu, koji je također priznao kako mu je možda vrijeme za neki novi izazov u karijeri. Međutim, čini se kako su Spursi vodeći u utrci za njegov potpis, s obzirom da ih je naveo u intervju.

Rekao je: “Da, istina je da je Tottenham sjajan tim. To je veliki klub, završili su na četvrtom mjestu u ligi, stigli do finala Lige prvaka. Koji igrač ne bi volio zaigrati u tako velikom klubu?”

On je u Lyon stigao iz Amiensa u ljeto 2017. godine na jednosezonsku posudbu, nakon čega je francuski velikan otkupio njegov ugovor za osam miliona eura. Ukupno je za klub odigrao 96 utakmica u svim takmičenjima, te pritom postigao četiri gola i podijelio 16 asistencija. Također je debitovao i za reprezentaciju Francuske, u čijem dresu je do sada skupio četiri nastupa.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!