NaslovnicaVijestiNe možete kupiti dres Roberta Lewandowskog u Barceloni - ponestalo im slova...

Ne možete kupiti dres Roberta Lewandowskog u Barceloni – ponestalo im slova ‘W’

Barcelonin službeni klupski dućan trenutno ne može prodavati dresove Roberta Lewandowskog – jer im je u štampariji ponestalo slova ‘W’.

Lewandowski je preko noći prešao iz Bayern Münchena za 42 milijuna funti i četvrto je pojačanje Blaugrane ovog ljeta. Očekuje se da će uzeti dres s brojem devet, koji trenutno nosi Memphis Depay, čak i ako nizozemski reprezentativac ne uspije osigurati transfer.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, ako želite kupiti njegov dres, nemate sreće. Drersovi nisu dostupni zahvaljujući nestašici slova u štampariji. Navijač je pokušao kupiti dres s imenom napadača na leđima, a muškarac na blagajni mu je čvrsto rekao ne.

“Zašto ne možemo kupiti dresove Lewandowskog?”, pitao je prije nego što mu je rečeno: “Zato što nemamo slovo W i zato što on ima dva u svom imenu, ponestalo nam je.”

Martin Braithwaite jedini je igrač Barcelone sa slovom ‘W’ u imenu, a s obzirom na njegov nizak položaj u momčadi, vjerojatno je Lewandowski uzrok nedostatka.

33-godišnjak se pridružio svojim novim suigračima u Miamiju u sklopu Barcelonine predsezonske turneje nakon što je molio da napusti Bayern posljednjih tjedana. Lewandowski je imao još godinu dana do kraja ugovora s bundesligaškim gigantom, ali rekao je da je njegova priča s klubom ‘gotova’ još u svibnju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!