NaslovnicaVijestiNE ODUSTAJU: AC Milan nudi dva igrača u zamjenu za Lucasa Torreiru!

NE ODUSTAJU: AC Milan nudi dva igrača u zamjenu za Lucasa Torreiru!

Kako danas izvještavaju engleski i talijanski mediji, AC Milan je spreman ponuditi dva igrača u zamjenu za veznjaka Arsenala Lucasa Torreiru, koji se već neko vrijeme povezuje sa povratkom u Italiju.

Milan želi Lucasa Torreiru

Urugvajac je navodno velika želja novog trenera Milana Marca Giampaola, sa kojim je već surađivao ranije u karijeri dok je nastupao za Sampdoriju. Međutim, čelnici Arsenala ga ne planiraju pustiti za malu cifru, s obzirom da su za njega prošlog ljeta platili oko 30 miliona eura.

Kako pišu novine Gazzetta dello Sport, talijanski klub je spreman u pregovore uključiti i dva igrača, veznjaka Francka Kessieja i lijevog beka Ricarda Rodrigueza. Međutim, u izvješću također piše kako ova ponuda neće baš oduševiti čelnike Arsenala, s obzirom da se vrijednost njih dvojice procjenjuje na oko 35 miliona eura.

Pored toga, ‘Topnici’ već imaju nekoliko drugih meta kada je u pitanju vezni red, te su veće šanse da će prihvatiti Rodrigueza uz novac, jer će im biti potreban i novi lijevi bek nakon što Nacho Monreal napusti klub ovog ljeta. Gazzetta također izvještava da će Arsenal pustiti Torreiru da ode samo ukoliko prije toga pronađe zamjenu za njega, a to bi po svemu sudeći mogao biti veznjak Real Madrida Dani Ceballos.

Španjolac je već duže vrijeme na radaru svog sunarodnjaka Unaija Emeryja, a Real Madridu je hitno potrebna prodaja nekoliko igrača kako bi izbalansirali knjige nakon mnogih kupovina ovog ljeta. ‘Kraljevi’ navodno za njega traže oko 50 miliona eura, što ‘Topnici’ za sada nisu spremni ponuditi, ali se nadaju kako će se ta cifra smanjiti.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!