NaslovnicaVijestiNE ODUSTAJU: Bayern Munchen ponudio Cityju jednu od najvećih zvijezda u zamjenu...

NE ODUSTAJU: Bayern Munchen ponudio Cityju jednu od najvećih zvijezda u zamjenu za Sanea!

Unatoč tome što Manchester City želi zadržati Leroya Sanea pod svaku cijenu, čelnici Bayern Munchena po svemu sudeći još uvijek nisu odustali od njegovog dovođenja.

Bayern nudi Alabu za Sanea

Bavarski gigant je u potrazi za novim pojačanjem na krilnim pozicijama, nakon što su ovog ljeta klub napustile dvije legende Arjen Robben i Franck Ribery, koji su dugi niz godina predvodili njihov napad.

Već dugo vremena se piše kako pokušavaju dovesti Leroya Sanea, ali cifra koju Manchester City traži je daleko od onoga što su oni spremni ponuditi. Ipak, kako izvještava Mundo Deportivo, čelnici Bayerna su spremni na drugu stranu poslati Davida Alabu, koji je također pred izlaznim vratima Allianz Arene.

Austrijski defanzivac je bio jedan od Guardiolinih omiljenih igrača tokom tri godine koliko je on proveo na klupi njemačkog prvaka. Međutim, dolaskom Lucasa Hernandeza iz Atletico Madrida njegova budućnost u klubu je dovedena pod znak pitanja.

Alaba trenutno ima ugovor do 2021. godine, ali odbija ga produžiti jer nema garanciju da će imati mjesto u početnih jedanaest sljedeće sezone. On je pod vodstvom Pepa igrao na raznim pozicijama, te zbog toga smatraju kako će ova ponuda natjerati španjolskog stručnjaka da dozvoli odlazak Sanea u suprotnom smjeru.

Guardiola je nedavno dao izjavu kako je Sane važan dio njegove ekipe, te da nije razgovarao sa čelnicima Bayern Munchena. Također je dodao kako se nada da će Nijemac produžiti svoj trenutni ugovor, koji ističe u ljeto 2021. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!