NaslovnicaVijestiNe smeta im ni koronavirus: Dele Alli i Kyle Walker partijali dva...

Ne smeta im ni koronavirus: Dele Alli i Kyle Walker partijali dva dana zaredom zajedno sa Ruby Mae

Prema pisanju The Suna, zvijezde Spursa i Engleske su partijale dvije noći zaredom dok je Premier liga suspendirana zbog koronavirusa.

partijali dva dana

The Sun tvrdi da je 23-godišnjak ispijao koktele dok je uživao u londonskim klubovima. Dodaje se da je engleski internacionalac u subotu navečer proveo zajedno sa bivšim suigračem iz Tottenhama Kyle Walkerom.

Alli, koju je pratila i djevojka Ruby Mae, navodno je partijala sa Walkerom u VIP sekciji Mayfair kluba Tape.

Rubyjev instagram možete pronaći ovdje –> Rube Mae , gdje se ona može pohvaliti sa 90.000 pratilaca.

The Sun izvještava da je zvijezda Spursa napustila klub u 3.37 ujutro i da je proveo nedelju u hotelu u Londonu.

Sunovo posljednje izvješće čak tvrdi da je Alli proveo samo 10 minuta na trening-terenu u Tottenhamu nakon današnje objave da je uživao ovog vikenda na zabavi.

Navodi se da Alli zarađuje nevjerojatnih 100.000 funti tjedno, prema izvještaju, ali da li je pravedno da zvijezda uživa na ovakav način – čak i ako je većina glavnih nogometnih liga trenutno suspendirana zbog koronevirusa?

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!