NaslovnicaVijesti"Ne žalim nimalo zbog odlaska iz Real Madrida"

“Ne žalim nimalo zbog odlaska iz Real Madrida”

Defanzivac Chelseaja Marcos Alonso otkrio je kako ne žali zbog odlaska iz Real Madrida.

Zvijezda Premier lige ne žali zbog odlaska iz Real Madrida

Alonso je igrao u svim uzrastima ‘kraljevskog’ kluba, u koji je stigao sa samo devet godina, ali nikad nije dobio pravu priliku u prvom timu.

Santiago Bernabeu je napustio 2010. godine kada je otišao u Bolton Wanderers za samo 2,4 miliona eura. Tri godine kasnije pridružio se Fiorentini nakon što mu je istekao ugovor sa engleskim klubom.

U trenutni klub Chelsea je stigao prošlog ljeta za 23 miliona eura, te osvojio Premier ligu u svojoj prvoj sezoni u klubu.

[su_premierleague]

On se u intervjuu za Marcu prisjetio vremena provedenog u Real Madridu: “Nedostajalo mi je strpljenja da igram tamo. U svojoj posljednjoj sezoni sam debitovao za prvi tim i nakon toga sam želio igrati svakog tjedna.”

“Međutim, tad je stigla ponuda iz Premier lige i nisam oklijevao. Ne žalim nimalo zbog odlaska iz Real Madrida.”

“Kada ste u tim godinama niste dovoljno zreli i želite igrati redovno. Sretan sam zbog svoje karijere i želim još napredovati.”

“Real Madrid je bio moj dom dugo vremena i nisam to zaboravio. Odrastao sam tamo, upoznao mnogo ljudi i debitovao za klub. Postoji dio mene koji će uvijek biti tamo, to ne mogu poreći. Zaigrati za prvi tim Real Madrida bilo je ostvarenje sna.”

[su_bet365_100_bonus]

[su_analize_kraj_teksta]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!