NaslovnicaVijestiNE ŽELE GA NAZAD: Manchester United odlučio koliko će Inter morati platiti...

NE ŽELE GA NAZAD: Manchester United odlučio koliko će Inter morati platiti za Sancheza!

Kako izvještavaju engleski mediji, Manchester United će pokušati prekinuti svaku povezanost sa svojom zvijezdom Alexisom Sanchezom, koji je trenutno na posudbi u Interu, te će ga pokušati prodati već u nadolazećem zimskom prelaznom roku.

Manchester United traži 30 miliona za Sancheza

Čileanski reprezentativac je proteklog ljeta napustio Old Trafford, kada je otišao u redove talijanskog velikana, gdje se nada ‘oporavku’ karijere i povratku na pravi put.

Iako je na posudbi u drugom klubu, on je i dalje službeno igrač Uniteda, te igrač sa najvećom zaradom, koja iznosi čak 500,000 funti tjedno. Čelnici kluba su navodno donijeli odluku kako se on neće vraćati na Old Trafford, unatoč tome što ima još tri godine ugovora.

‘Crveni vragovi’ od početka sezone imaju velike probleme u ofanzivnom dijelu, nakon što nisu doveli adekvatne zamjene za njega i Romelua Lukakua, koji je također stigao u Inter. Uprkos tome, ne razmišljaju o povratku Sancheza, te su navodno već poručili upravi Intera kako će 30 miliona eura biti njegova odšteta.

Pored toga, u izvješću The Suna se navodi kako će se ta cifra u potpunosti iskoristiti kako bi se otplatio njegov astronomski ugovor. Od dolaska na Giuseppe Meazzu, 30-godišnjak je na ukupno četiri nastupa u svim takmičenjima postigao po gol i asistenciju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!