NaslovnicaVijestiNE ŽELI NA OLD TRAFFORD: Coutinho će odbiti Manchester United, a evo...

NE ŽELI NA OLD TRAFFORD: Coutinho će odbiti Manchester United, a evo i zbog čega!

Iako su se jučer pojavile špekulacije kako je Barcelona spremna prodati jednu od najvećih zvijezda Philippea Coutinha, on ne planira otići u Manchester United, koji dugo vremena pokazuje interes za njega.

Coutinho neće u Manchester United

Brazilac je u redove španjolskog prvaka stigao iz Liverpoola prošle godine za 120 miliona eura, a nakon sjajnog starta u drugom dijelu prošle sezone, ove sezone ne uspijeva pronaći svoju pravu formu, te čelnici kluba navodno razmišljaju o njegovoj prodaji.

Kako navodi Goal, Barca će saslušati ponude od 80 i više miliona eura, iako bi u tom slučaju bili u velikom gubitku. Za njegovo dovođenje je zainteresiran Manchester United, iako on navodno ne želi na Old Trafford zbog jako zanimljivog razloga.

Naime, on ne želi nazad u Premier ligu jer njegova obitelj ne planira ponovo živjeti u Engleskoj. Coutinho je tamo proveo četiri godine, ali je navodno mnogo sretniji životom u Barceloni. 26-godišnjak je započeo samo 16 utakmica u svim takmičenjima ove sezone, a čak je dobio i zvižduke od strane navijača na Camp Nouu tokom pobjede protiv Rayo Vallecana (3-1) ranije ovog mjeseca.

On je ranije ovog mjeseca rekao: “U posljednjih nekoliko tjedana, čak i mjeseci, nisam igrao dobro, ali želim napredovati. Došao sam u Barcelonu kako bih dao sve od sebe, živim za trenutak. Nikad ne znate što donosi budućnost.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!