NaslovnicaVijesti"Ne znam otkud te lude glasine da potpisujemo Messija!"

“Ne znam otkud te lude glasine da potpisujemo Messija!”

Sportski direktor Intera Piero Ausilio prokomentirao je glasine o dolasku Lionela Messija na Giuseppe Meazzu, nazvavši ih “ludima”. Argentinac se već neko vrijeme dovodi u vezu sa klubom iz Milana, i to prije nego što je od uprave Barce zatražio da napusti klub.

Messi glasine

Nerazzurri i zvijezda Katalonaca se povezuju već nekoliko mjeseci, međutim, Ausilio je iznenađen pisanjem medija.

“Nećemo potpisati Lea Messija. Ne znam ni odakle te lude glasine,” istakao je Ausilio kratko i jasno za Sky Sport.

Kapetan Barcelone ne namjerava da se vrati u klub, a rukovodstvo Blaugrane je više puta ponovilo da će Messi biti slobodan samo ukoliko neko uplati 700 miliona eura, koliko iznosi njegova otkupna klauzula u ugovoru.

Kladionice vide Inter kao jednog od favorita u utrci za Messijev potpis, uz Manchester City, PSG i Juventus, a kako stvari stoje, Argentinac je zasad daleko najbliži dresu “Građana”.

Inter je ovog leta angažovao Achrafa Hakimija, Nicolu Barellu, Stefana Sensija, a poslije isteka posudbe u klubu je ostao i doskorašnji član Manchester Uniteda Alexis Sanchez.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!