NaslovnicaVijestiNećete vjerovati za koga Manchester United daje 100 milijuna eura!

Nećete vjerovati za koga Manchester United daje 100 milijuna eura!

Lilleova zvijezda Victor Osimhen razveselit će mnoge navijače Manchester Uniteda svojim komentarima o potencijalnom transferu u Premier ligu, ali on košta čak 100 milijuna eura, što je prevelika cijena za jednog ovakvog igrača.

Nećete vjerovati

21-godišnji internacionalac iz Nigerije izgleda kao jedna najuzbudljivijih talenata u Europi, budući da je blistao u Ligue 1, ali cijena od 100 milijuna je prenapuhana.

Le 10 Sport ga je povezao sa Manchester Unitedom koji bi ga mogao platiti čak 100 milijuna eura, a sada je priznao da je razgovarao o svojoj budućnosti sa trenutnim napadačem Crvenih đavola i njegovim sunarodnjakom Odion Ighalom.

Ighalo je prešao na Old Trafford na posudbu u siječnju i do sada je bio veliki pogodak u klubu, a Osimhen kaže da mu je dao nekoliko korisnih savjeta oko njegove budućnosti.

Iako Nigerijac nije izričito rekao da ga je Ighalo savjetova da se pridruži Unitedu, mnogi navijači će bez sumnje misliti da bi to mogao biti nagovještaj.

U razgovoru sa Independentom, Osimhen je rekao: “Naravno, jednog dana bih želio igrati za veliki klub u Engleskoj.”

“Razgovarao sam sa Odionom o tome. Dao mi je vrlo dobre savjete, on je legenda i stariji brat.”

“Moj  je cilj igrati u jednom od najvećih klubova na svijetu, ali sada sam vrlo sretan u Lilleu.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!