NaslovnicaVijestiNećete vjerovati koje dvije zvijezde je Leeds pokušao potpisati na zimskom prijelaznom...

Nećete vjerovati koje dvije zvijezde je Leeds pokušao potpisati na zimskom prijelaznom roku!

Leeds United pokušao je potpisati Zlatana Ibrahimovića i Edinsona Cavanija tijekom prijelaznog roka u siječnju.

Klub iz Championshipa je tijekom zime bio na tržišti za novog napadača nakon što je Arsenal vratio Eddieja Nketiaha sa posudbe i oni su na umu imali ne jednog, nego dvije superzvijezde.

Vlasnik Leedsa Andrea Radrizzani je razgovarao sa Ibrahimovićem prije nego što je prešao u Milan i dobio je dozvolu da razgovara sa PSG-ovim Cavanijem.

Veliki Šveđanin je bio dostupan u besplatnom transferu nakon što mu je u studenom istekao ugovor sa LA Galaxyjem. On je otišao u Milan na kraju na šestomjesečnu posudbu do kraja sezone.

Što se tiče Cavanija, Radrizzani je otkrio da je imao preliminarne razgovore sa Urugvajcem.

Govoreći o igraču PSG-a, rekao je: “Predsjednik mi je pružio raspoloživost da provjerim zanimanje sa igračevim bratom.”

“Međutim, dogovor nikada nije održan. Konkretnije sam razgovarao sa Zlatanom. Mogao bi nas odlučno potaknuti, ali odlučio je otići u AC Milan. Sa mnom je bio vrlo iskren i transparentan.”

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!