NaslovnicaVijestiNećete vjerovati koliko su na aukciji dobili za prepoznatljivu jaknu Pepa Guardiole!

Nećete vjerovati koliko su na aukciji dobili za prepoznatljivu jaknu Pepa Guardiole!

Pep Guardiola je od dolaska u Manchester City postao jednda od najpopularnijih osoba u Engleskoj. Najplaćeniji trener Premier lige svojom osobnošću i rezultatskim uspjesima mami pozornost medija i navijača a šta tek reći za njegovu prepoznatljivu jaknu, koja je postala njegov zaštitni znak i koja je nedavno prodana na aukcji za ogroman novac.

Guardiola pronašao pojačanje

Ponekad su navijači odnosno kolekcionari, doista pomalo ‘ludi’. Tko bi dao toliko novca za jaknu poznatog nogometnog trenera?

Može li Liverpool “finansirati” spektakularni povratak Neymara u Barcelonu?

Nakon naslova u Premier ligi s Manchester Cityjem, Pep Guardiola je obećao da će dati svoju slavnu jaknu, u kojoj je vodio većinu utakmica Citya u Premier ligi, u aukciju za dobrotvorne svrhe. Na toj aukciji našao se navijač Manchester Cityja iz SAD-a, po imenu James Hodge, koji je bio spreman platiti gotovo 7.000 eura kako bi jakna postala njegova.

Novac od dobrotvorne aukcije dodijeljen je Klubskom fondu iz kojeg se financira poseban fond u gradu, koji vodi brigu o zdravoj prehrani djece i adolescenata. “Uzbuđen sam što smo na aukciji prikupili toliko novca za humanitarne svrhe. Zahvaljujem svima koji su uplatili novac u fond i sretan sam što sam mogao malo doprinijeti ovome”, rekao je Guardiola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!