NaslovnicaVijestiNekad je bio najskuplji igrač na svijetu, a sada se vraća nogometu...

Nekad je bio najskuplji igrač na svijetu, a sada se vraća nogometu nakon 12 godina pauze!

Denilson je 1998. bio najplaćeniji igrač svijeta. Španjolski Real Betis je kupio brazilskog ofanzivca za 31 milijun eura od Sao Paola, no on nikada nije opravdao tu cijenu.

Otišao je u mirovinu 2010. goidne kao igrač grčke Kavale u 32. godini, a sada se vraća nogometu nakon 12 godina pauze. Denilson će zaigrati za brazilskog niželigaša Ibisu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Mogu reći da je službeno. Odlučio sam se vratiti nogometu nakon 12 godina i od danas sam igrač Ibise. Idemo”, napisao je na društvenim mrežama.

Denilson je za reprezentaciju Brazila odigrao 61 utakmicu i zabio osam golova. On je sa svojom reprezentacijom 1998. godine izgubio u finalu Mundijala, a 2002. je bio prvak svijeta.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!