NaslovnicaVijestiNEKAD SE SPORT VOLIO: Jovetić o tome kako se igra nogomet pod...

NEKAD SE SPORT VOLIO: Jovetić o tome kako se igra nogomet pod bombama

Stevan Jovetić je u Interu nova zvijezda, a za Gazetu delo Sport prisjetio se bombardovanja dok je igrao nogometa!

Jovetić

“O nogometu sam uvijek sanjao. Sa deset godina sam igrao nogomet na ulici, a onda svaki dan u određeno vrijeme su se čule sirene. Taj zvuk nije bio zvižduk sudije već počinje bombardovanje, čak i u mom gradu. A tada bi trčali, zatvarali se u kuću i zajedno molili Bogu”, rekao je Jovetć da Gazetu delo Sport!

Jovetić je proveo pet godina u Fiorentini, zaim otišao u Manchester City, a sada je sitgao na posdubu u Inter. Steven je prošao omladinsku školu Partizana!

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!