NaslovnicaVijestiNEKADA IGRAO ZA BOLTON, A SADA NA RUBU PRELASKA U ATLETICO MADRID:...

NEKADA IGRAO ZA BOLTON, A SADA NA RUBU PRELASKA U ATLETICO MADRID: Diego Simeone dovodi novo pojačanje za 60 milijuna eura!

Uvijek je fascinantno kada gledate bivše klubove igrača i pitate se je li se to zaista dogodilo ili je netko pogriješio. Prema izvještajima, bivši igrač Boltona se sprema potpisati za Atletico Madrid.

NEKADA IGRAO

Prema Sportu, očekuje se da Atletico Madrid u narednih 48 sati dovrši potpisivanje Rodriga iz Valencije u iznosu od 60 milijuna eura. Očekivalo se ovo nakon što je Rodrigo izostao iz momčadi Valencije za vikend.

Brz je i marljiv igrač koji bi trebao biti savršeno pogodan za tim Diega Simeonea. Također bi mogao pomoći da se popuni praznina koju je ostavio Antoine Griezmann.

Rosenborg – Dinamo Zagreb: ‘Modri’ na korak do grupne faze Lige prvaka!

Rodrigo će biti poznat nekim navijačima Premier lige nakon što je bio tamo na posudbi 2010. godine. On je uspio postići samo jedan gol u 17 utakmica, a činilo se da mu nije suđeno nastaviti igrati u Španjolskoj.

U karijeri nikada nije bio zaista neki veliki golgeter, ali je uspio postići 16 golova u ligi za Valenciju u sezoni 2017/18, tako da će se Atletico nadati takvom povratku od njega.

Za Španjolsku je odigrao 17 utakmica postigavši pet golova, otkako je debitovao 2014. godine.

On bi trebao biti dobro pojačanje, ali navijači Atletica su možda zabrinuti zbog potencijalnog prednjeg dvojca Rodriga i bivšeg Chelseajevog Morate. Obojica su marljivi igrači, ali ne daju dosta golova.

Izvješće iz Sorta također nastavlja sugerirati da bi ovaj transfer mogao stvoriti domino efekt zbog kojeg je Angel Correa završio u Milanu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!