NaslovnicaVijestiDa li je ovo potpuni propast karijere?! Nekada veliki hrvatski talenat Alen...

Da li je ovo potpuni propast karijere?! Nekada veliki hrvatski talenat Alen Halilović ponovo mijenja klub!

Mladi hrvatski veznjak Alen Halilović nema svijetlu budućnost u Milanu i stoga je spreman prihvatiti ponudu jednog od tri velika turska giganta, gdje će pokušati svoju karijeru vratiti na pravi put, ako je to uopšte moguće napraviti u Turskoj.

Sa samo sedamnaest godina, Alen Halilović napustio je Hrvatsku kao jedan od najvećih talenata koje je ova država imala, ali pet godina kasnije, unatoč povremenim bljescima velika predviđanja nažalost nije ispunio.

GOTOVO JE: Morata pronašao novi klub, vraća se u Španjolsku!

Nije dobio šansu u Barceloni, ali je ipak uspio pokazati svoj talent na posudbama u dva manja španjolska kluba, Las Palmasu i Sportingu iz Gijona, što je vjerojatno jedan od razloga zašto mu je talijanski gigant Milan ovog ljeta ponudio novu priliku nakon neuspješne avanture u Hamburgu.

Halilović je u Milanu ove sezone samo statist, jer je sakupio ukupno 60 minuta igre, a Sky Sport Italia tvrdi da će već ovaj tjedan završiti svoju epizodu na San Siru, jer je na pragu prelaska u turskog diva Besiktasa, gdje će vjerojatno imati posljednju šansu da pokaže svoj talent igrama u dresu jednog od europskih klubova koji je bez obzira na loše rezultate veliki klub.

 

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!