NaslovnicaVijestiNekadašnji četvrtfinalist lige prvaka na rubu bankrota: Navijači traže odlazak predsjednika!

Nekadašnji četvrtfinalist lige prvaka na rubu bankrota: Navijači traže odlazak predsjednika!

Klub koji ima dugu tradiciju nastupa u španjolskoj eliti, na pragu je isključenja iz druge španjolske lige zbog ozbiljnih financijskih poteškoća.

Malaga je bila pravo osvježenje za španjolski nogomet prije nekoliko godina, kada se kvalificirala u Ligu prvaka pod vodstvom Čileanca Manuela Pellegrinija, a potom je sljedeće sezone u ovom takmičenju poražena u četvrtfinalu, nakon nezaboravne utakmice s Dortmundom. To je bio vrhunac kluba u eri katarskog vlasnika Abdullaha Al Thanija, koji je kasnije raspordao većinu svojih najboljih nogometaša (Cazorla, Joaquin, Demichelis, Isco, Toulalan …), nakon čega je uslijedio logičan pad u španjolskom prvenstvu.

Ostaje u Ajaxu: Van der Sar odbio ponudu koju bi većina prihvatila bez razmišljanja!

Nakon ispadanja u drugu španjolsku ligu, za Malagu je započeo krizni period koji će se, prema pisanju španskih medija, vjerojatno završiti na tragičan način. Naime, Malaga ima veoma ozbiljne financijske poteškoće, što scenarij prema koje bi iz administrativnih razloga uskoro mogla biti izbačena iz druge španjolske lige, čini sasvim realnim.

Čak i činjenica da je ljetos rasprodala sve najbolje igrače Malagu nije spasila, a podatak da je Malaga postigla ugovor s japanskim napadačem Shinjijem Okazakijem, koji je klub morao napustiti klub samo nekoliko dana kasnije, jer Malaga nije mogla prijaviti ekipu za nastup u ligi zbog prekoračenog limita za plate igrača, dovoljno govori.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!