NaslovnicaVijestiNekadašnji član slavnih Galaktikosa danas prodaje duhan kako bi prehranio porodicu

Nekadašnji član slavnih Galaktikosa danas prodaje duhan kako bi prehranio porodicu

Nekadašnji sjajni nogometaš i član legendarne momčadi Real Madrida, Oscar Minambres, suočava se s izazovima koji su daleko od reflektora stadiona i slavnih dana na terenu. Mediji u Španjolskoj nedavno su otkrili da je Minambres, koji je nekada dijelio svlačionicu sa slavnim Galaktikosima poput Beckhama, Ronalda i Figoa, sada prisiljen prodavati duhan kako bi prehranio svoju porodicu.

Za ovog nekadašnjeg člana Real Madrida, put od terena do tezge prodaje duhana bio je trnovit i pun izazova. Iako je u svojoj karijeri nosio dres Los Blancosa i dijelio teren sa svjetskim zvijezdama, Minambres je često patio od ozljeda koje su mu znatno otežale put do uspjeha. Kao desni bek, borio se s ozljedama koje su ga spriječile da ostvari puni potencijal i zaradi onoliko koliko se očekivalo od njega.

Nakon što je prošao kroz nekoliko klubova, uključujući Espanyol i Hercules CF, Minambres je bio primoran okončati svoju igračku karijeru zbog ozbiljnih problema s koljenom. Sada se u svojoj 43 godini suočava sa potpuno drugačijim izazovima, prodajom duhana kako bi osigurao osnovne potrebe svoje porodice.

U razgovoru za medije, Minambres je otvoreno progovorio o svojoj novoj stvarnosti, ističući kako je prioritet briga o svojoj porodici. Iako je njegova igračka karijera završila prije nego što je to planirao, Minambres zadržava pozitivan stav i izražava žaljenje što nije mogao više doprinijeti nogometu.

Morao sam da se brinem o porodici, to je najvažnije. Nikada nisam bio pušač, ne volim posao koji radim, ali šta je tu je. Nije ispunjenje sna, ali ni nogomet nije sve u životu. Šteta što mi se karijera prerano završila, imam osjećaj da sam mogao još dugo, dugo da igram, izjavio je Minambres.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!