NaslovnicaVijestiNekadašnji fudbaler Marseillea optužen za vođenje narkomafije i prijeti mu 16 godina...

Nekadašnji fudbaler Marseillea optužen za vođenje narkomafije i prijeti mu 16 godina zatvora

Sergiju Contrerasu, bivšem napadaču Marseillea poznatom kao Koke, započelo je suđenje u Malagi zbog krijumčarenja droge.

Koke je optužen za organiziranje kriminalne grupe koja je prodavala drogu u Španjolskoj i još nekoliko europskih zemalja, a bude li proglašen krivim, prijeti mu maksimalna zatvorska kazna od 16 godina.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovaj nogometaš je započeo svoju karijeru u Malagi, nakon čega je igrao za nekoliko klubova uključujući Rayo Vallecano, Sporting i Aris. Međutim, postigao je najveći uspjeh igrajući za Marseille od 2004. do 2006. godine, gdje je osvojio Intertoto kup.

Contreras je već bio uhićen 2019. godine zbog optužbi za trgovinu drogom, te je osuđen na kaznu od 20 mjeseci zatvora. Međutim, nakon osam mjeseci u zatvoru, pušten je uz jamčevinu od 15.000 eura.

Sada mu prijeti puno ozbiljnija kazna zbog novih optužbi. Ukupno 18 osoba se suočava s optužbama, uključujući Kokeovog brata i djevojku. U slučaju da se dokaže da je Koke bio vođa kriminalne organizacije, osim kazne zatvora od 16 godina, mogao bi dobiti i kaznu od 15 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!