NaslovnicaVijestiNekadašnji osvajač Zlatne lopte: Da nije bilo njega, ništa ne bih postigao!

Nekadašnji osvajač Zlatne lopte: Da nije bilo njega, ništa ne bih postigao!

Nekada najbolji nogometaš svijeta, osvajač Zlatne lopte Liberijac George Weah izjavio je danas da je Arsene Wenger presudno utjecao na njegovu karijeru jer je pokazao veliko razumijevanje tijekom perioda koji su proveli u Monacu.

Monaco je bio prvi europski klub u kojem je zaigrao Weah, a u “kneževini” je proveo četiri sezone (1988-1992), prije nego što je stupio na najveću scenu u dresu Paris Saint-Germaina i Milana.

“On je na mene gledao kao na sina. Želio je da budem na terenu svaki dan s njim. Jednoga dana bio sam umoran i osjećao veliku glavobolju, a trener mi je rekao da to razumije, ali da je bitno da naporno radim, vjerujem u talenat i postat ću najbolji nogometaš na svijetu. Ja sam ga saslušao i počeo trening.”

[su_premierleague]

“Osim Bogu, zahvaljujem se Wengeru, jer da nije bilo njega ništa ne bih postigao “, izjavio je jedini afrički nogometaš koji je dobio Zlatnu loptu, a sada kandidat za predsjednika Liberije.

Transfer glasine: Liverpool dovodi golmana svjetske klase, United odredio cijenu za Mkhitaryana, PSG dovodi novog trenera iz Engleske

Eboue jučer ispričao tužnu životnu priču, a danas dobio ponudu za posao u europskom klubu

Weah je vrhunac karijere doživio u Milanu gdje je od 1995. do 2000. godine osvojio dvije Serie A, a potom je s manje ili više uspjeha igrao za Chelsea, Manchester City, Marseille i Al Jazeeru.

U sezoni 1994/95 bio je najbolji strijelac Lige prvaka u dresu PSG-a, a 1995. osvojio Zlatnu loptu, kao i FIFA nagradu za najboljeg nogometaša na svijetu.

[su_bet365_app]

S reprezentacijom Liberije igrao je na prvenstvu Afrike 1996. i 2002. Za reprezentaciju je igrao od 1987. do 2002. Sakupio je 60 nastupa i postigao 22 gola. Tri puta je izabran za najboljeg igrača Afrike, a legendarni Pele ga je uvrstio u spisak najboljih 125 živih igrača.

Nakon završetka nogometne karijere 2003. godine bio je angažiran u politici, a u listopadu ove godine osvojio je najviše glasova u prvom krugu predsjedničkih izbora u Liberiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!