NaslovnicaVijestiNekoliko sati prije žrijeba Lige prvaka: Iz Rome slučajno otkrili protivnika u...

Nekoliko sati prije žrijeba Lige prvaka: Iz Rome slučajno otkrili protivnika u polufinalu!

Žrijeb Lige prvaka još nije započeo, a u Romi već znaju ime njihovog protivnika u Ligi prvaka. Naime, nakon što su Rimljani senzacionalno izbacili Barcelonu i plasirali se u polufinale, na web stranici preko koje se kupuje karte za utakmice Rome, na rasporedu je susret protiv Liverpoola 2. maja. Da li u Romi nešto znaju što mi ne znamo?!

Iz Rome slučajno otkrili

U Romi su napravili jednu od najvećih senzacija ovogodišnje sezone Lige prvaka jer su izbacili Barcelonino veličanstvo  u četvrtfinalu, iako su imali ogroman zaostatak od čak tri gola iz prve utakmice. To Rimljane nije spriječilo, te su uz sjajnu igru, konstantan presing i veliku podršku sa tribina napravili čudu i izbacili glavno kandidata za titulu u ovom takmičenju.

Nogometni entuzijasti s velikim nestrpljenjem očekuju izvlačanje polufinalnih parova, ali u Rimu očito već znaju tko će im biti protivnk u polufinalnom susretu. Zanimljiva greška desila se na internet strani koja se bavi prodajom ulaznica za domaće utakmice Rome.

>> Izgleda da je sve gotovo?! Na klupi Bayerna od naredne sezone nekadašnji kapetan reprezentacije Hrvatske!

Na spisku se nalaze karte za utakmicu Serie A, gdje će Rimljani odmjeriti snage s Genovom, a sljedeće ulaznice su one za Ligu prvaka. Ali to nije sve. Iz Rome već prodaju ulaznicu za domaću utakmicu s Liverpoolom, koji će se održati 2. svibnja, kao što možete vidjeti na slici na ovom LINKU.

[su_bonus]

Ako je tako, prva utakmica će biti odigrana 24. travnja u Liverpoolu, a drugi polufinalni par će činiti Real i Bayern u ovom slučaju. Međutim, Uefa će tek u 13:00 sati u Nyonu izvući parove za Ligu prvaka, a sat vremena ranije i za Europsku ligu. U prošlosti se već događala slična situacija i u mnogo slučaja insajderske “prognoze” su bile tačne i pokazale su se ispravnim. Da li će i danas tako biti, uskoro ćemo saznati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!