NaslovnicaVijestiNema mjesta za Jovića u Madridu? Evo šta je Ancelotti obećao navijačima...

Nema mjesta za Jovića u Madridu? Evo šta je Ancelotti obećao navijačima Reala

Carlo Ancelotti predstavljen je kao trener Real Madrida, nakon što je stigao iz Evertona, popunivši mjesto na upražnjenoj klupi Los Blancosa, pošto je Zinedine Zidane napustio klub sa Santiago Bernabeua.

Prekaljeni talijanski trener Carlo Ancelotti vratio se nakon šest godina u Real Madrid. On je u društvu prvog čovjeka kluba Florentina Pereza predstavljen medijima. Talijan je obećao španjolskoj javnosti kakav će biti Real pod njegovom palicom.

“Obećavam Madridistima lijep, ofanzivan i spektakularan nogomet. Ništa se ovdje ne mijenja, osim trenera”, rekao je trener Reala prilikom obraćanja medijima.

Talijan je dao oprezan odgovor kada je reč o trojcu Gareth Bale, Marcelo i Isco, čije ljudske i igračke kvalitete jako cijeni: “Volim Balea, Marcela i Isca, ali i oni će morati da se dokažu na terenu. Moraju vrijedno da treniraju i dokažu da zaslužuju dres Reala, rekao je trofejni trener.”

“Vrlo sam dobro upoznat s postavom. Tu je puno iskusnih igrača koje već poznajem, a vidim i da ima puno mladih koji obećavaju. Tu su ljudi s iskustvom poput Modrića, Kroosa, Benzeme, ali i kvalitetni mladići poput Viniciusa, Rodryga, Valverdea.”

Progovorio je i o timu za narednu sezonu i o igračima koji su bili na posudbi, ali nije spomenuo srpskog napadača Luku Jovića, koji je prethodnu polusezonu proveo u Eintrachtu, gdje nije briljirao.

“Sa ovim sastavom možemo da se borimo za sve trofeje, još kada nam se sa posudbe vrate Odegaard, Bale i Ceballos, rekao je Ancelotti.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!