NaslovnicaVijesti"Nema opuštanja protiv Arsenala!"

“Nema opuštanja protiv Arsenala!”

Defanzivac Barcelone Aleix Vidal upozorio je svoje suigrače da se ne opuštaju pred uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Arsenala.

aleix vidal suarez rakitic

Tip iz sjevernog Londona je mnogo puta zaprijetio Kataloncima, ali su ipak poraženi na domaćem terenu rezultatom 2-0, te ih na Camp Nouu u srijedu očekuje veoma težak zadatak.

I dok je Španjolac uvjeren da će njegov tim proći dalje, ipak je upozorio da moraju ostati fokusirani na tu utakmicu.

“Ne možemo se opustiti, jer ako nam postignu gol, vratiće se u potpunosti. Čak i kada ste bolji tim, nervoza može utjecati na vas, tako da ćemo pokušati ostati mirni i usredotočiti se na našu igru.”

“2-0 je važna prednost za nas, jer to znači da sada sve ovisi o nama samima protiv kvalitetnog suparnika kao što je Arsenal. Ukoliko nastavimo igrati kao što smo do sada, proći ćemo u četvrtfinale.”

Bivši igrač Seville je prošle sezone osvojio Europa ligu sa timom iz Andaluzije, ali još uvijek nije zaigrao u najelitnijem europskom takmičenju otkako je stigao u Barcelonu prošlog ljeta.

“Liga prvaka je takmičenje o kojem svi nogometaši sanjaju da ga osvoje jednom u životu, ali sam trener će odlučiti da li ću igrati. Da znam da ćemo osvojiti Ligu prvaka, bio bih sretan čak i da ne odigram nijednu utakmicu u tom takmičenju.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!