NaslovnicaVijesti"Nema šanse da će Haaland potpisati za United - njegova obitelj mrzi...

“Nema šanse da će Haaland potpisati za United – njegova obitelj mrzi taj klub!”

Erling Haaland nikada neće potpisati za Manchester United jer ih njegova obitelj mrzi, prema navijaču Leedsa.

Nema šanse

Haaland je bio predmet intenzivnih špekulacija oko transfera u Crvene đavole, koji su navodno zainteresirani za dovođenje superzvijezde.

No, jedan navijač vjeruje da nema šanse da Haaland ode u Manchester United zbog zloglasnog incidenta u kojem su sudjelovali igračev otac i Roy Keane.

Alf-Inge Haaland bio je pogrešnoj strani užasnog prekršaja Keanea koji se dogodio tijekom derbija u Manchesteru 2001. godine.

Kao rezultat toga, navijač Leedsa Ben vjeruje da oni nemaju šanse da potpišu 20-godišnjaka.

“Nema šanse da ode u Manchester United”, rekao je za talkSPORT.

“Haalandovi mrze Manchester United. Ako se sjećate duela njegovog oca sa Royom Keanom, zašto bi išao tamo?”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!